Tävling – vinn mig!

 

 

Så här hade jag tänkt:

Vi har en tävling, jag och ni som läser den här bloggen. (Du kanske kommer hit från twitter eller Facebook också).

Tävlingen går ut på att Du skall svara på en fråga – svaret mailar du mig på tavlingstatus12@gmail.com

Jag kommer den 10 september att dra EN vinnare. Det spelar följaktligen ingen roll NÄR du svarar. En slumpvalsgenerator kommer välja en av er. (Du får alltså det nummer i vilken ordning ditt svarsmail kommer in).

Tävlingen startar den 28 augusti – svar innan dess räknas inte.

Vinsten blir att jag kommer hem till dig. Kanske har du/ni en bokcirkel, kanske vill du bara prata om boken, kanske är du nyfiken på polisyrket, kanske vill du mörda mig och förvara mig i frysen… som sagt, jag kommer och stannar några timmar. Du bestämmer upplägget. Jag tar med mig lunch, fika, glass…

Jag begränsar platsen jag kommer till max 30 mil från Stockholm. Okej? Så bor du någon annanstans får vi mötas på vägen.

Frågan Du skall svara på är:

Vad handlar boken om som Mårtensson fått av en viss person? 

I boken (Status 12 alltså) så är det Thomas som ser den här boken i Mårtenssons bokhylla. Frågan är alltså, vad handlar den boken om?

Lycka till!

17 reaktion på “Tävling – vinn mig!

  1. Meeeeen vi uppe i Norrland då? Kan du inte lotta ut en signerad bok som skickas med posten till oss som har lite mil ner till Stockholm? :)

  2. Hehe. Låter som att man måste Läsa boken för att kunna svara ;-) Smart :-) Boken kommet ut i agusti och du vill ha senast svar i septembet. Ja du är inte dum , hihihi. Kommer läsa boken ändå av ren nyfikenhet. Jag som aldrig läser böcker annars men denna får man nog inte missa. Med tanke på att man följt dig ett bra tag nu. // Tjingeling

  3. Ska oxå läsa din bok. Men då jag bor utomlands är det inte aktuellt att delta i tävlingen men det var en grymt rolig tävling. :-)

  4. Du är så välkommen hem till mej. Sonen 9 år är helt fascinerad av poliser :-) Jag kan steka lite plättar och bjuda på något hembakat :-)

  5. Ingen aning då jag ännu inte läst boken men ser fram emot att göra det! Jo, jag är inte från Stockholm men kommer åka till Seglarhotellet i Sandhamn och hälsa på min son som jobbar där, helgen den 13-15 sept. Så om jag vinner ; ) kan vi ju ta en fika.

    Nä, men en kul tävling! Härligt när man bjuder på sig själv tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


3 + = 4